Älyraha

Tutustu tulevaisuuden valuuttaan.

Älyraha

Älyraha ja älysopimukset ovat tulevaisuutta ja se tulevaisuus on täällä nyt! Lohkoketjuteknologia mullistaa kaiken ja tavan jolla teemme asioita. Lohkoketju on hajautettu supertietokone, eikä kukaan voi sitä ohjata yhdestä paikasta. Kukaan ei pysty huijaamaan toista, koska se on mahdotonta.  

Lohkoketjussa ei voi tehdä muutoksia ilman, että siitä jää jälki, eikä aiempia jälkiä voi muuttaa - LUOTTAMUSKONE

Lohkoketju – Blockchain mullistaa maailmaa enemmän kuin internet aikanaan ja on siten isompi juttu kuin internetin keksiminen sinänsä.

Kaikki on tai siirtyy lohkoketjuun. Asuntokauppa Suomessa siirtyy tai on siirtynyt lohkoketjuun 2019 eikä osakekirjoja enää ole uusissa asunnoissa tai isännöitsijätodistuksia ei tarvitse tilata erikseen, koska ne ovat lohkoketjussa. Kaupanvahvistaja ja lakisääteinen kaupanvahvistusmaksu jää historiaan ja kaupanvahvistaja saa etsiä uusia ansaintamekanismeja. Pankit siirtyvät lohkoketjuteknologiaan ja ne jotka eivät siihen kykene katoavat.

Kysymys ihmiselle kuuluu seuraavanlaisesti: Haluatko sinä olla osana muutosta ja mukana siinä vapaaehtoisesti ja hyötyä siitä monin tavoin sekä säästää, pienentää kulujasi ja ansaita digitaalisaatiolla ja lohkoketjulla, vai siirrytkö lopulta vain loppukäyttäjäksi jonkun palveluun ja maksat siitä, etkä tienaa? Nyt sinulla on mahdollisuus valita haluatko jatkaa inflatoorisen rahan parissa yksistään ja jatkaa säästämisyrittämistäsi ja huomata miten 20 vuoden kuluttua 40% ostovoimastasi on leikkaantunut sen takia, koska rahajärjestelmä on keinotekoinen ja rahaa painetaan tyhjästä. Haluatko jatkaa rahastus- ja koronkiskontapankkien mukana ja rikastuttaa maailman keskuspankin omistajia ja 1% eliitistä maailmassa, kun muut vain köyhtyvät köyhtymistään.

Jos vastauksesi on, että haluat muutosta tai vaihtoehtoa sekä siirtyä ei inflatooriseen älyrahaan, jota ei voi luoda tyhjästä kuten Fiat rahaa tehdään. Jos et halua monia välikäsiä rahaliikenteesi toisten ihmimisten välille ja haluat nopeat, turvatut ja yksityiset siirrot ympäri maailmaa nopeasti, niin ota yhteyttä älyrahalähettilääseen, joka kertoo sinulle lisää, mitä tapahtuu syksyllä 2019 ja mitä digitaalisaatio tuo tullessaan seuraavien vuosien aikana. Olet sitten yksityishenkilö tai yrittäjä, niin juuri sinä voit ottaa maksimaalisen hyödyn itsellesi tai yrityksellesi digitaalisaatiosta.

Niko Laamanen Konsensus Networkilta kertoo älyrahan olemuksesta

Lisää älyrahasta kertovia videoita:

Yhteystiedot

Oy Group Gardie Ltd®
Hirvenpolku 3
88600 Sotkamo

Puh/ Tel:
Älyrahalähettiläs, Alex
Kiinteistö- ja tonttikauppa sekä hallinto. Property sales, management etc.
+358 400 983 440

info@aurinkoranta88600.eu
www.aurinkoranta88600.eu

gardie

Aurinkoranta88600 up

©2022 Group Gardie. All Rights Reserved.